TBR list september

Vandaag is het de Read a book day! Dus pak een boek , maak het jezelf zo comfortabel mogelijk en geniet van het boek! Ben je benieuwd welke boeken ik op deze bijzondere dag en in de rest van september ga lezen ? Lees dan maar gauw verder.

Een paar dagen geleden heb ik laten weten welke boeken ik in augustus heb gelezen. Dat waren er zes. Nu het collegejaar weer voor mij is begonnen, heb ik minder tijd om te lezen. Hoe dan ook, ik wil deze maand minstens vijf boeken lezen waaronder een paar leuke boeken die in september uitkomen.

Chemie – Kaat de Kock

9200000076246267.jpg

Halverwege augustus kreeg ik te horen dat ik mag meedoen aan de leesclub die Chicklit organiseert rondom het boek Chemie van Kaat de Kock. Een week geleden kreeg ik dit boek binnen. Is de cover niet prachtig? Het doet me denken aan mijn middelbare schooltijd. Toen tekende ik ook kleine dingen in mijn schrift. Een paar dagen geleden ben ik aan dit boek begonnen en ik heb het boek inmiddels alweer uit. Mijn recensie volgt snel!

Ventura Saga deel 1 en 2 – Kate Ling

21295217_146302592627133_2573906911887884288_n

Op 1 september maakte Moon Young Adult de winnaars bekend van de #OverTheMoonstagram-challenge. Het bleek dus dat ik heb gewonnen! Dit leuke pakketje kreeg ik een paar dagen geleden binnen. Wat is het leuk! Ik heb deel 1 van de Ventura Saga en de eerste twee delen van de Aan alle jongens van wie ik hield-serie nog niet gelezen. Ik heb nu dus een uitstekend excuus om deze ongelezen delen te lezen! Ik zal op deze bijzondere dag deel 1 van de Ventura Saga lezen, namelijk Eenzaam en extreem ver weg. Zodra ik daarmee klaar ben, ga ik direct door met mijn gewonnen exemplaar van De gloed van gedoofde sterren.

Bevroren Nacht – Sara Raasch

9200000079579161

Verder kijk ik in september uit naar het laatste deel van de Sneeuw als as-serie, genaamd Bevroren nacht. Deze cover vind ik ook zo mooi! Na die cliffhanger aan het einde van het vorige deel, ben ik heel erg benieuwd hoe het verder gaat met Meira. Mijn recensie van het tweede deel in de serie IJs als vuur lees je hier.

Zwartspreuk – Claudia Gray

9200000079578851.jpg

Ten slotte kijk ik uit naar de nieuwe trilogie van Claudia Gray, namelijk Spellcaster waarvan het eerste boek Zwartspreuk heet. Deze trilogie gaat over de heks Nadia die tegen duistere krachten in haar woonplaats moet strijden. Daarbij krijgt ze hulp van een knappe, geheimzinnige jongen. Dit klinkt al heel leuk! Ik ben er heel beniewd naar. Zowel Zwartspreuk als Bevroren Nacht komen op 26 september bij Harper Collins uit. Eens kijken of het me nog lukt om deze twee boeken al in september uit te lezen.

Deze vijf boeken zal ik proberen in september te lezen. Wat gaan jullie in september lezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.