[Gesloten] Winactie Schildpadden tot in het oneindige

IMG-20171020-WA0002Twee dagen geleden plaatste ik een 5 sterren-recensie van het boek Schildpadden tot in het oneindige van John Green online. Van uitgeverij Gottmer mag ik nu een exemplaar van dit boek verloten. Benieuwd hoe je kans maakt op dit geweldige boek? Klik dan snel verder.

Al sinds haar jeugd kampt Aza Holmes met hevige angsten. Soms twijfelt ze zelfs wie er aan het roer staat in haar leven: zij of haar dwanggedachten.
Als Aza en haar beste vriendin Daisy het nieuws horen over de voortvluchtige miljardair Russel Pickett en de beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats, besluiten de twee op zoek te gaan. Het leidt hen naar Picketts zoon Davis, die samen met zijn broertje Noah op het enorme landgoed van zijn vader woont, in het gezelschap van een tuatara – een zeldzaam reptiel – die op het punt staat een fortuin te erven.
Davis maakt gevoelens in Aza los die haar kwetsbaarder maken dan ze al was. Terwijl zij steeds verder wegzinkt in de spiraal van haar gedachten, komt de waarheid over Russel Pickett langzaam aan het licht.

Mijn recensie van dit boek lees je hier.

Hoe maak je kans op dit boek?
– Like Awesomebookloverblog op Facebook.
– Laat in een reactie hieronder weten waarom je dit boek wilt lezen.

De winactie loopt tot vrijdag 27 oktober 23:59 uur. De winnaar wordt op 28 oktober gemaild, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult.

Succes!

Update 28 oktober: De winnaar is bekend. Bibi, gefeliciteerd met het winnen van Schildpadden tot in het oneindige!

Advertenties

59 gedachten over “[Gesloten] Winactie Schildpadden tot in het oneindige

 1. Ohhhh dit boek lijkt me zo geweldig! Ik herken me nu al heel erg in Aza, ik ben ook bekend met angsten. Ik heb ontzettend genoten van TFIOS en ben wel weer toe aan een heerlijke John Green.
  Kom maar op met die 🐢🔁

  Like

 2. Super fan van schildpadden, dus alleen daarom zou ik dit boek al willen lezen! Ook, wat ik eerder van hem heb gelezen was bijzonder! Dus waag graag een kansje!

  Like

 3. Jaaa ik wil dit boek zo graag winnen! Ik hou echt van de boeken van John Green en heb ze allemaal in de kast staan shinen! Deze kan dan een mooi plekje naast de rest verwachten en dan is de verzameling weer compleet!! 🙂

  Like

 4. Leuke winactie! Ik zou dit boek heel graag willen lezen, omdat ik John Green een goede auteur vind en omdat ik, net zoals Aza, ook last heb van OCD (dwanggedachten en -handelingen) en angsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.