TBR list November

Het is al 5 november, dus dit artikel komt een beetje aan de late kant. Ik wijt dit maar aan mijn tentamens die ik deze week heb gehad. Maar je kent het gezegde: Beter laat dan nooit. Ik heb in november al een boek uitgelezen, namelijk Noorse Goden van Neil Gaiman, dus die kan ik niet meer op dit lijstje zetten, maar welke boeken ga ik deze maand nog wel lezen? Het wordt een boek voor de Hebban leesclub, een boek voor Chicklit.nl en nog wat recensie-exemplaren. Klik snel verder om te ontdekken welke het zijn.

Nachten in New York – Sarah Morgan

9200000079579273.jpg

Ik ben geselecteerd voor de Hebban leesclub met Nachten in New York. Het lijkt me een heerlijke feelgood roman en het is ook nog eens door tientallen Hebban-lezers gewaardeerd met gemiddeld 4 sterren. Dus het moet vast een fantastisch boek zijn. Ik ken de auteur Sarah Morgan nog niet, maar het blijkt dus dat ze al veel boeken heeft geschreven. Dus als dit boek me bevalt, lees ik in de toekomst misschien ook nog eens andere boeken van haar.

De laatste kans op kosmos – Peter Nys

9200000059825119

Dit boek heb ik gekregen om te recenseren voor Chicklit.nl. Het is het eerste deel van een nieuwe boekenserie voor kinderen vanaf 12 jaar. Op de achterkant staat ‘In een unieke mix van fictie en non-fictie reis je over de hele wereld én door de tijd’. Non-fictie, daar hou ik niet zo van. Gelukkig is het een mix tussen fictie en non-fictie, dus wie weet valt het boek wel mee. Verhalen over (tijd)reizen vind ik wel altijd heel leuk. Ik heb het boek ook even doorgebladerd en zag dat het een aantal hele mooie illustraties bevat. Mijn eerste indruk van het boek is een beetje mwah, maar ik ben toch wel benieuwd of dit boek toch iets voor me is.

Onruststokers – Catherine Barter

9200000078953458

Als ik dit boek zie, wordt ik helemaal blij, ook al zou je dat niet meteen denken gelet op de titel. Het heeft zo’n opvallend kleurtje waardoor ik zo vrolijk wordt dat ik dit boek gewoon moet lezen. Uitgeverij Lemniscaat noemt dit een liefdevolle, spannende, humoristische en aangrijpende coming-of-age roman. Het gaat over het 15-jarige meisje Alena die wil weten wie haar moeder is. Haar broer zit daar niet op te wachten en probeert haar onderzoek te dwarsbomen. Tegelijkertijd begint iemand bommen te plaatsen in de supermarkten in haar buurt en wordt een koffiebar aangevallen. Dit verhaal klink zo geweldig ! Ik ben superblij dat Lemniscaat me een recensie-exemplaar van dit boek heeft toegestuurd. kan niet wachten tot ik aan dit boek ga beginnen.

S.T.A.G.S. – M.A. Bennett

riu-orig_stags_cover1_lores-1507665683.jpg

Het laatste boek dat ik deze maand in ieder geval ga lezen is S.T.A.G.S. van M.A. Bennett. Uitgeverij Meis en Maas noemt het een YA-thriller van wereldformaat voor de fans van onder andere The Hunger Games. Dat klinkt dus al veelbelovend. De teksten op de cover trekt gelijk je aandacht en maakt me ontzettend benieuwd naar dit verhaal. Hopelijk is het verhaal net zo leuk als de cover.

Dit zijn de boeken die ik deze maand in elk geval zal gaan lezen. Vier boeken, niet zo veel dus, maar aan het einde van de maand blijkt vast weer dat ik iets meer boeken heb gelezen dan wat ik oorspronkelijk in gedachten had. Niet dat ik nu al weet welke boeken ik deze maand nog meer ga lezen, maar ik heb gewoon zo mijn vermoeden. Welke boeken zullen jullie deze maand lezen?

Advertenties

Een gedachte over “TBR list November

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.