Book haul: Week 46 van 2017

20171119_123902.jpgHet was een paar dagen stil hier, maar ik ben weer terug met een nieuw artikel! Vandaag laat ik jullie zien welke boeken ik deze week heb mogen toevoegen aan mijn boekenkast. Normaal plaats ik geen book hauls, maar deze week leek het met leuk om het toch te doen. Ik heb namelijk maar liefst zeven boeken gekregen en gewonnen. Welke boeken dat zijn, zie je hiernaast. Er zitten zelfs vier gesigneerde exemplaren tussen! Voor mij was het deze week dus een fantastische week! Klik snel verder, dan vertel ik er wat meer over.

riu-orig_stags_cover1_lores-1507665683Het eerste boek dat ik deze week binnen kreeg is S.T.A.G.S. van M.A. Bennett, een recensie-exemplaar van uitgeverij Meis & Maas. Ik heb al zo veel goede verhalen over dit boek gehoord en de kaft is ook zo mooi! Het heeft een speciaal effect waarbij het lijkt alsof de kaft steen is. Echt supermooi! Ik kan niet wachten om hem te lezen.

9200000079457053Deze week kreeg ik ook nog een ander recensie-exemplaar binnen, namelijk The White Rose van Amy Ewing. Als je het eerste deel in deze trilogie, The Jewel, hebt gelezen, ben je zeker net zo benieuwd als ik naar hoe het verder gaat met Violet. Die cliffhanger liet me maandenlang in spanning achter. Ik ben zo blij dat het vervolg nu verschenen is en dat ik eindelijk verder kan gaan met deze geweldige serie.

20171119_124556.jpgWat ik ook binnen kreeg is een gesigneerde exemplaar van Turtles all the way down van John Green. Ik ben hier zo blij mee! Dit gesigneerde exemplaar had ik een tijdje geleden gewonnen bij Hebban.nl. En het is ook nog eens een prachtige hardcover. Twee keer zo leuk dus. Ik heb de Nederlandse versie van dit boek al gelezen, maar ik zal deze originele versie zeker ook lezen.

20171119_124347.jpgGisteren was de derde editie van het Young Adult 010 evenement in Rotterdam. Dit keer vond het niet plaats in de centrale bibliotheek van Rotterdam, maar in een vestiging. Hoewel de opkomst van de lezers een beetje tegenviel, was het wel erg gezellig met de auteurs en bloggers. En het leuke is dat mijn zusje de new adult boeken Hitte, Razend en Zomer van Lis Lucassen had gewonnen. Ze gaf het aan mij, omdat ze liever YA dan NA-boeken leest. Dankjewel zus! Lis Lucassen was zelf ook aanwezig op het evenement en signeerde de drie boeken voor mij. Hiernaast zie je de gesigneerde Hitte.

Ten slotte kreeg ik tot mijn verbazing het boek Dummie de Mummie en de smaragd van de Nijl binnen. Ik had ooit meegedaan aan een winactie, omdat ik bij aankoop van een bepaalde product een code kreeg om mee te doen aan deze winactie. Blijkbaar heb ik dit boek gewonnen, hahaha. Omdat ik iets te oud ben voor dit boek, krijgt mijn broertje dit boek van me. Het blijft natuurlijk wel superleuk dat ik dit boek heb gewonnen.

Het was dus een erg leuke week waarin ik twee recensie-exemplaren heb ontvangen en niet kan wachten om ze te kunnen lezen, twee boeken heb gewonnen en drie boeken van mijn zusje heb gekregen. Mijn boekenkast begint uit te puilen van al die boeken. 🙂

Advertenties

5 gedachten over “Book haul: Week 46 van 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.