Mijn Christmas wishlist deel 1

Wishlist deel 1.jpgEr zijn de laatste jaren zoveel leuke boeken verschenen waardoor mijn wishlist zo lang is geworden, dat mijn portemonnee het niet bij kan houden. Nu Kerst weer voor de deur staat, is het dus een goed moment om jullie te laten zien welke boeken op mijn verlanglijstje voor Kerst staan. Kijken jullie mee?

The Diabolic – S.J. Kincaid

9200000059720311The Diabolic zou eigenlijk een standalone zijn, maar in de voorjaarsbrochure van uitgeverij Young & Awesome zag ik dat op veler verzoek een vervolg komt op dit boek. Als iedereen razend enthousiast is op dit boek dat er een vervolg komt, dan moet The Diabolic vast geweldig zijn. Dit boek zet ik daarom met liefde op mijn wishlist.

Als ik blijf – Gayle Forman

9789048839285_160@2xTwee jaar geleden had ik de film If I stay gezien. Het was zo’n mooie film, maar ook zo zielig! Het boek heb ik echter nog nooit gelezen en het staat ook niet in mijn boekenkast. Het wordt dus hoog tijd dat ik dat maar eens moet gaan kopen, zodat ik eindelijk ook eens kan genieten van dit boek!

Cel 7 – Kerry Drewery

9200000079578801Over Cel 7 heb ik zoveel goede verhalen gehoord. Het is een thriller en gaat over het meisje Martha dat verdacht wordt van het vermoorden van een multimiljonair. Ze komt terecht in een realityshow waarbij het publiek moet bepalen of zij schuldig is. Niet echt een eerlijk rechtssysteem, vinden jullie niet? Ik ben benieuwd of Martha schuldig is of niet. Dit boek lijkt me superspannend, waardoor ik dit boek moet hebben.

Al het moois is niet verloren – Danielle Younge-Ullman

9200000075752681De titel Al het moois is niet verloren vind ik echt prachtig! Volgens de mensen die dit boek hebben gelezen, zou dit boek gaan over liefde, verlies en zelfontdekking. Het wordt ook omschreven als een meeslepend verhaal dat je niet loslaat. Dit boek klinkt dus te fantastisch om het niet te lezen. Enkel de cover is een reden voor mij om het op mijn wishlist te zetten. Het is wonderschoon! Zodra ik dit boek heb gekocht, krijgt het een mooi plekje in mijn kast.

Jouw perfecte jaar – Charlotte Lucas

9200000079579159Jouw perfecte jaar gaat over iemand die een ingevulde agenda vindt, vol met fijne afspraken. Hij voelt zich verantwoordelijk om de eigenaar van de agenda te vinden. Weer een boek in een prachtige uitvoering. Dit boek heeft roze op snee, heeft een leeslint en is een hele mooie hardcover! Je wordt helemaal vrolijk bij het zien van deze cover. Als ik dit boek onder de kerstboom zou vinden, zou ik dolgelukkig zijn.

Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han
PS ik hou nog steeds van je – Jenny Han

9200000076461571Zoals jullie het vast nog wel weten heb ik in augustus het boek Veel liefs, Lara Jean bij Moon Young Adult gewonnen. Ik ben helaas nog steeds niet begonnen met lezen van dit boek. Ik heb de eerste twee delen van deze serie namelijk nog niet gelezen en ook niet in bezit. Het lijkt me wel een hele mooie roman. Deze twee eerdere delen moet ik daarom maar snel eens aanschaffen, zodat ik in een keer de hele trilogie uit kan lezen.

54 Minuten – Marieke Nijkamp

9200000060020211Marieke Nijkamp heeft met 54 Minuten de Hebban Award 2017 voor Beste YA gewonnen. Uit al die genomineerde Young Adults heeft dit boek de prijs binnengesleept. Dan moet dit boek vast geweldig zijn toch? Ik hoop dat ik dit boek snel kan lezen zodat ik ook zelf kan oordelen of dit boek echt de Beste YA van dit jaar is. 🙂

Op mijn Christmas Wishlist 2017 staan dus onder andere deze acht boeken. Heb jij deze boeken al gelezen en hoe vond je het? Aarzel niet om me het te laten weten in de reacties. Binnenkort laat ik je zien welke boeken ik nog meer op mijn wishlist heb staan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.