TBR list December

Naamloos.jpgDecember is weer een paar dagen bezig, maar toch wil ik jullie graag laten zien welke boeken ik deze maand van plan ben om te lezen. Er zitten hele mooie boeken bij met covers waar jullie vast ook zo vrolijk van worden! Onder andere een het eerste deel van een nieuwe boekenserie, het debuut van een actrice en een boek van een geweldige kinderboekenschrijver. Kunnen jullie raden welke boeken het zijn? Klik snel verder om te kijken wat er deze maand op mijn TBR list staat.

De overlevenden – Alexandra Bracken

9200000079578988

Het eerste boek dat deze maand op mijn TBR-list staat is De overlevenden van Alexandra Bracken. Jullie kunnen de recensie gauw verwachten! Weten jullie wat zo leuk is? Op 15 december komt het vervolg van dit boek al uit! Karakter Uitgevers heeft namelijk besloten om de drie boeken vlak na elkaar uit te geven. Dat is geweldig toch? Dan hoef je tenminste niet zo lang te wachten voordat je een serie uit kan lezen.

In het diepe – Estelle Maskame

9200000084004753.jpg

In het diepe is een ander boek dat ik ook deze maand zal lezen. De cover is zo mooi. De kleuren passen echt goed bij elkaar en maakt me zo vrolijk. Ik kan niet wachten tot ik met dit boek ga beginnen.

Spiegel – Cara Delevingne

21741101_1910737012275305_8956733227992727520_o

Hadden jullie mijn unboxing van dit boek ook op Instagram gezien? HarperCollins maakte er voor mij een feestje van om de verpakking met dit boek te unboxen. Er zat een hele leuke boekenlegger en een button bij. Ik ben er zo blij mee! Dit boek zal ik ook gauw lezen in december.

Voor ik je loslaat – Marieke Nijkamp

9200000079578939.jpg

Dit boek verschijnt op 12 december bij HarperCollins. Ik heb alvast een digitaal exemplaar ontvangen om te recenseren. Dit boek ben ik dus momenteel aan het lezen.. Wat ik van dit boek vind, lezen jullie op 12 december onder andere op mijn blog!

Niet thuis – Jacques Vriens

9200000075752679

Voorlopig het laatste boek dat ik ook in december zal lezen is Niet thuis van Jacques Vriens. Zijn boeken zijn geweldig! Als kind heb ik bijna al zijn boeken verslonden. De boeken over Meester Jaap, Groep zeven slaat terug, Achtste groepers huilen niet, ik hou van deze boeken! Niet thuis zal ik deze maand recenseren voor Chicklit. Ik ben benieuwd of ik zijn boeken nog steeds zo leuk vind als vroeger.

Deze vijf boeken zal ik dus in ieder geval in december lezen. Welke boeken ga jij deze maand lezen? Laat het me weten in de reacties!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.