Mijn Christmas wishlist deel 2

Naamloos.png

Vorige week liet ik jullie al zien welke boeken ik op mijn verlanglijstje voor kerst heb staan.  Die acht boeken van vorige week zijn natuurlijk niet de enige boeken die op mijn lijstje staan. Deze week laat ik jullie zien welke boeken er nog meer op mijn verlanglijstje staan. Hierboven kan je ze zien. Ik vertel er graag wat meer over. Kijk snel verder!

The Maze Runner trilogie – James Dashner

9200000026240423.jpgSinds afgelopen vrijdag kon je de trailer van The Death Cure zien. OMG het einde van die trailer!! Ik ben niet klaar voor deze film en ik ben al niet klaar voor die ene scene! Jullie weten vast welke scene ik bedoel. Ik heb deze boeken al gelezen, maar ze staan nog niet in mijn boekenkast, aangezien ik de boeken vroeger uit de bibliotheek heb geleend. Maar ik wil zo graag de filmedities van deze trilogie hebben, vooral omdat Dylan O’Brien op de cover van de boeken staat :).

Ik geef je de zon – Jandy Nelson

9200000057111441.jpgEen boek waar ik al heel veel positieve verhalen heb gehoord is Ik geef je de zon. Aangezien het uitgegeven is door Blossom Books weet ik zeker dat dit weer een geweldig boek is. Blossom Books weet namelijk altijd de pareltjes uit de boekenwereld te vinden. Zal ik dit boek dit jaar onder de kerstboom vinden? Ik hoop het! Anders ren ik na de kerstdagen naar de boekhandel om dit boek te halen.

Het zomerhuis – Ann Brashares

9200000075940129.jpgIk weet het. De zomer is in deze periode van het jaar ver te zoeken, maar dat wil niet zeggen dat je niet de zomer naar je huis kunt brengen. Ook al is er momenteel buiten winters weer, een zomers boek lezen kan altijd! Daarom kon ik het niet laten om dit boek op mijn Christmas wishlist te zetten. Ik ben benieuwd of dit boek net zo goed is als veel mensen het zeggen.

Ik zie je in de kosmos – Jack Cheng

9200000069831512.jpgDe cover van dit boek is prachtig! Dit boek mag niet ontbreken in mijn boekenkast. Volgens Karakter Uitgevers is dit boek een ontroerend en onvergetelijk verhaal over optimisme en menselijke relaties. Ik kan altijd boeken waarderen die me diep raken. Soms zijn er wel eens boeken die nog wekenlang nadat je het hebt gelezen in je hoofd rondspoken. Ik hoop dat dit boek er een van is.

Het geheugenboek – Lara Avery

9200000075460945.jpgEen paar maanden geleden kreeg ik bij de boekhandel een voorpublicatie van dit boek mee. Om eerlijk te zijn heb ik de voorpublicatie nooit gelezen. Tot enkele weken geleden. Het gedeelte dat ik heb gelezen heeft me positief verrast! Omdat ik nog een hele stapel boeken heb die ik nog moet lezen, heb ik dit boek nog niet gekocht. Ik hoop dat ik dit boek snel bij mijn boekencollectie toe kan voegen.

Verdwenen – Tara Altebrando

9200000059720860.jpgIk heb weer een paar weken geen thrillers gelezen, dus daar begin ik langzaam weer naar te verlangen. Daarom ben ik wel benieuwd naar deze YA-thriller. Het concept dat een paar kinderen jaren verdwenen zijn en daarna plotseling weer terugkomen zonder dat ze zich herinneren wat er de afgelopen jaren is gebeurd, maakt me wel erg nieuwsgierig.

Alles wat je lief is – Nicola Yoon

9200000052047727.jpgDit is weer zo’n boek met een prachtige cover. Ik heb gewoon een zwakke plek voor boeken met prachtig vormgegeven covers. Ik denk dat ik vast niet de enige ben. Dit boek scoort ook erg hoog op Hebban. Een prachtige cover + een hoge waardering op Hebban = ik moet dat hebben! Het lijkt me een ontzettend mooi verhaal!

De Vuurvogel trilogie – Claudia Gray

9200000049961875Het laatste boek – ik moet eigenlijk ‘boeken’ zeggen – die op mijn wishlist staan is de Vuurvogel-trilogie van Claudia Gray. Iedereen is razend enthousiast over deze trilogie dus ik moet het wel lezen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar de covers van deze boeken zijn ook zo mooi dat ik deze boeken echt niet kan weerstaan :P.

Deze 12 boeken staan dus ook op mijn Christmas wishlist. Ik ben benieuwd welke boeken jullie graag als cadeau willen krijgen tijdens deze feestdagen. Laat het me maar weten in een reactie.

Advertenties

2 gedachten over “Mijn Christmas wishlist deel 2

  1. Mooi lijstje. Ik zag ook dat de laatste van de Ma ze Runner eraan komt. Spannend! Bij Verdwenen staat het verkeerde plaatje. Het lijkt me overigens ook een heel spannend boek. Beetje in de sfeer van Cassandra effect en Meisjes vermist.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.