TBR list Januari

De afgelopen twee weken heb ik weer wat boeken binnengekregen die ik heb gewonnen of om te recenseren. Ook heb ik een boek die al een tijdje in mijn boekenkast stond en al heel lang wilde lezen, maar ik het om de een of andere reden het nog niet heb gedaan. Deze boeken staan op mijn TBR-list van januari. Als je benieuwd bent welke boeken het zijn, klik dan gauw verder.

Onvergetelijk – Alexandra Bracken

9200000079579074.jpg

Nadat ik De Overlevenden heb gelezen, kon ik niet wachten om het vervolg te lezen. Die cliffhanger was namelijk zo verschrikkelijk! Twee dagen geleden ben ik daarom begonnen met het lezen van Onvergetelijk en ik zat weer meteen in het verhaal. Ik heb het boek nog niet uit, maar ik denk dat dit boek net zo goed zal zijn als het eerste deel van deze trilogie.

Oktober is de koudste maand – Christoffer Carlsson

9200000079578935.jpg

Dit boek lijkt me hartstikke spannend. Het is in Zweden verkozen tot de beste YA-thriller van het jaar. Ik heb daarom hoge verwachtingen van dit boek, hoewel ik wel heb gehoord dat sommigen dit boek tegen vinden vallen. Toch is dit een boek waar ik heel erg naar uit kijk om te lezen.

Sterrenstof – Krystal Sutherland

9200000059720303.jpg

Sterrenstof zat al een tijdje in mijn boekenkast, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om het te lezen. Daarom wil ik proberen om deze maand dit boek te lezen. De cover is prachtig en ik verwacht een heerlijke youngadultroman.

Oscar Cook, Zonderlinge gebeurtenissen – Vera van Renterghem

9200000079572700.jpg

Dit is een kinderboek dat ik zal recenseren voor Chicklit.nl. De cover ziet mysterieus uit, dus ik hoop dat het boek ook spannend zou zijn. Ik heb nog nooit van de auteur Vera van Renterghem gehoord en gelezen, dus heb ik geen idee hoe zij schrijft. Het is dan ook wel leuk om eens helemaal blanco in een boek te stappen.

Lief van je – Roanne van Voorst

9789492037763.jpg

Ik ben een van de 150 geluksvogels die dit boek met de Hebban adventskalender heeft gewonnen. Het is iets anders dan wat ik normaal zou lezen. Ik lees namelijk weinig boeken over soldaten, maar voor de afwisseling is het ook wel fijn om eens uit mijn comfortzone te stappen. Ik ben dus erg benieuwd naar dit boek.

Dit zijn de vijf boeken die ik deze maand in ieder geval zal lezen. Ik kan vooral niet wachten om Oktober is de koudste maand te lezen. Het lijkt me namelijk een geweldige thriller. Welke boeken staan er deze maand bij jou op de TBR list?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.