Nieuwe boeken in februari

20171230_182209Een nieuwe maand staat voor de deur, dus dat betekent weer dat er weer een nieuwe overzicht klaarstaat met de leukste Young Adult boeken die deze maand verschijnen. Welke Young Adult boeken liggen in februari in de boekhandel? Kijk snel mee!

Everless – Sara Holland

9200000087299882Naar dit boek kijk ik al zo lang uit! Het concept van dit boek is superleuk. Tijd is geld en zit in je bloed. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft. Everless heeft zoveel positieve reacties op Goodsreads en Blossom Books is daar ook zo enthousiast over. Daarnaast is de cover zo prachtig en mysterieus, dus ik kan niet wachten om het te lezen!

9200000085089864.jpgOnoverwinnelijk – Lesley Livingston

Wat ook in februari verschijnt, is het vervolg van het boek Onverschrokken. Er zijn veel positieve reacties op dat boek. Ik heb dat nog niet gelezen, dus ik kan er geen oordeel over vellen, maar het boek staat op mijn lijstje, samen met het boek Onoverwinnelijk.

9200000085203731Een schitterende chaos – Claire Christian

Verder komt er in februari het boek Een schitterende chaos uit bij uitgeverij Lemniscaat. Het lijkt me een prachtige YA roman. Ik hou van YA romans, dus naar dit boek kijk ik zeker uit. De cover is naar mijn mening wel een beetje saai, maar je weet het, don’t judge a book by its cover!

9200000085930849.jpgShowstopper – Hayley Barker

Bij uitgeverij de Fontein verschijnt ook een nieuwe YA boek, namelijk Showstopper. Het is het eerste deel van een tweeluik. Er wordt gezegd dat dit een boek is voor de fans van The Hunger Games. Ik ben dol op de films, maar ik heb de boekenserie nooit uitgelezen. Ik weet dus niet of Showstopper iets voor mij is, maar het heeft 4 sterren op Goodsreads gekregen. Dan moet het wel goed zijn toch?

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Sáenzde-onverklaarbare-logica-van-mijn-leven-benjamin-alire-saen.jpg 

Het laatste boek dat in februari verschijnt en waar ik naar uit kijk is een topper! Het boek Ari en Dante vond ik geweldig, dus dan moet het nieuwe boek van Benjamin Alire Sáenz toch net zo goed zijn! En het heeft weer zo’n prachtige cover! Hebben jullie ook zo zin om dit boek te lezen? Ik wel en ik kan niet wachten!

Op welk nieuw boek dat in februari verschijnt kunnen jullie niet wachten?

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe boeken in februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.