Nieuwe boeken in maart

20171230_182209Vinden jullie dat de tijd ook altijd zo snel gaat? We zijn alweer bijna aan het einde van februari aangekomen! De tijd vliegt! Dat is niet zo erg, want in maart verschijnen er een heleboel leuke YA boeken die ik zou willen lezen. Wat dacht je van het tweede deel van de Spellslinger-serie of het derde deel van De Royals-serie? Kijk snel mee welke boeken er nog meer in maart verschijnen!

9200000085931866Geheimen – Erin Watt

Yay! Na lang wachten komt eindelijk het vervolg van de boeken Verleiding en Verraad uit! Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat met Ella en Reed! Die cliffhanger van Verraad was echt frustrerend! Ik moet gewoon weten hoe het verhaal verder gaat.

Naamloos.jpgSchaduwzwart – Sebastien de Castell

In maart verschijnt ook het tweede deel van de Spellslinger serie bij uitgeverij Meis&Maas. Het eerste deel, Vogelvrij, was zo goed en werd geweldig ontvangen. Het was ook hilarisch, dus ik verwacht dat Schaduwzwart net zo leuk is!

9200000085063746.jpgBloed en Beenderen – Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi komt dit jaar naar het YALfest! Goed excuus om dit boek gauw te lezen dus. Bloed en Beenderen is haar debuut en heeft veel positieve reacties op Goodreads gekregen. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek!

De verborgen geschiedenis van ons – Jessi Kirby

9200000085063295.jpgDit boek verschijnt maart bij HarperCollins. Het gaat over Olivia die na een auto-ongeluk haar geheugen verloren heeft. Wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd, weet ze niet meer. Wel weet ze dat er veel dingen voor haar worden verzwegen. Dit boek klinkt superleuk, dus ik kan niet wachten om het te lezen!

Veder verschijnen in maart ook nog het eerste deel van een nieuwe trilogie Hazels pentakel van Marte Jongbloed, het boek Mijn versie van jou geschreven door Christina Lauren en Blijf nog even, een YA-debuut van Marloes Otten. Welke boeken wil jij zeker lezen?

Naamloos

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe boeken in maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.