TBR list Maart

20180301_105322

Elke maand zet ik de boeken op een rijtje die ik in die maand wil lezen. Soms lukt het me om eraan te houden en soms niet. Deze maand probeer ik een onder andere een YA-thriller te lezen die Hebban tijdens de adventsdagen weggaf, een leesclubboek dat eigenlijk gepland was voor februari en een YA dat zeker geweldig zal zijn. Hiernaast kun je zien welke boeken onder andere op mijn TBR list staan. Klik snel verder om te weten welke boeken het zijn en welke ik nog meer ga lezen.

Nodig – Joelle Charbonneau

NODIG

In december gaf Karakter Uitgevers en Hebban samen het ebook van Nodig weg als een cadeautje voor de Hebban adventskalender. Ik ben van plan om dit boek deze maand eindelijk te lezen. Ik heb wat op internet rondgekeken over dit boek, en de recensies klinken veelbelovend!

Het laatste dat ze deed – Gregg Olse

Hetlaatstedatzedeed_2D(1)

Dit boek stond eigenlijk op mijn planning om in februari uitgelezen te worden voor de Chicklit.nl leesclub, maar door een vertraging met het verschijnen van dit boek in het buitenland, kreeg ik dit boek vorige week pas binnen. Het heeft een andere cover dan ik had gedacht. Op de oorspronkelijke cover zag je een garage en een auto en past meer bij het verhaal, maar deze cover die je hierboven ziet, vind ik eigenlijk veel mooier. Ik ben al begonnen met lezen en het bevalt me tot nu toe wel! Mijn recensie vind je binnenkort op deze blog, maar als lezersrecensie op Chicklit.nl

Een schitterende chaos – Claire Christian

9200000085203731

Dit is een boek waarvan ik niet kan wachten om het te lezen! Lemniscaat geeft vaker pareltjes uit, zoals Woordnerd van Susin Nielsen en Onruststokers van Catherine Barter, dus ik weer zeker dat Een schitterende chaos ook fantastisch wordt! Ik ben heel erg benieuwd!

De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Sáenz

de-onverklaarbare-logica-van-mijn-leven-benjamin-alire-saen

Vinden jullie die cover ook zo prachtig! Ik ben zo blij dat ik dit boek mag recenseren voor Chicklit.nl! Ik weer zeker dat dit boek net zo geweldig is als het boek Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum! Ik kan niet wachten om het te lezen!

Vier boeken staan dus bij mij deze maand op de planning. Welke boeken zullen jullie deze maand lezen?

Advertenties

5 gedachten over “TBR list Maart

  1. Mooie boeken staan er op je TBR. Ik ben ook nog erg benieuwd naar De onverklaarbare logica van mijn leven. Ik vond Aristoteles en Dante echt een heel leuk boek ❤ Ik weet nog niet wat ik in maart allemaal wil gaan lezen, maar The Exact Opposite of Okay & Children of Blood and Bone staan hoog op mijn TBR!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.