Nieuwe boeken in januari

Ik hoop dat jullie allemaal in december allerlei mooie boeken hebben gevonden in jullie Sinterklaaspakje of onder de kerstboom. Als boekverslaafde kan je niet genoeg boeken hebben, dus maakte ik weer een lijstje met de YA-boeken die in januari verschijnen. Kijk gauw mee!

Bij HarperCollins verschijnen deze maand twee YA-titels, namelijk allereerst Rivaal van Michael Grant. Dat is het vervolg van Monster en dat is weer een vervolg van de Gone-serie. Ik las ruim een jaar geleden Monster. Dat vond ik zo leuk dat ik zeker niet kan wachten op Rivaal!

Het andere boek dat bij HarperCollins verschijnt is Jinxed. Het zou gaan over robot-huisdieren en dat lijkt me eigenlijk best wel grappig. Ik ben er zeker benieuwd naar!

Voor de fans van de Lux-serie verschijnt eind deze maand het slot van deze serie! Ik moet nog deel 4 van deze serie lezen, maar zodra ik daarmee klaar ben, wil ik zeker Opposition lezen!

Na bijna een jaar wachten kunnen we deze maand eindelijk het vervolg van Everless lezen! Blossom Books heeft een pre-order actie voor Evermore waarbij je character cards, een brief van Sara Holland en een bookplate kan krijgen als je dit boek pre-ordert. Op hun site vind je meer info!

Blossom Books komt ook nog met Grondvuur, een YA-roman van Mirjam Gielen. De cover ziet er heel mooi uit, maar lijkt me eigenlijk eerlijk gezegd niet een boek voor mij.

Tot slot verschijnt in januari ook nog De kleur van de zon van David Almond bij uitgeverij Querido. De titel spreekt me in ieder geval wel aan en de cover ziet er ook best leuk uit!

Advertenties

One thought on “Nieuwe boeken in januari”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.