Recensie: Een dag om nooit te vergeten

Begin deze maand verscheen het boek Een dag om nooit te vergeten van Jill Mansell. Ik keek hier al lange tijd naar uit. Vandaag lees je mijn recensie hierover!

De korte inhoud:

Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Lottie kan het niet uitstaan. Bovendien is Max buiten bereik.

Ruby’s man Peter zal het huwelijk inzegenen. Zij heeft hem altijd gesteund, maar wanneer ze de waarheid over hem ontdekt is ze zo verontwaardigd en vol ongeloof dat ze een heel impulsieve beslissing neemt, zonder aan de gevolgen te denken. En niets zal ooit nog hetzelfde zijn… Zal dé bruiloft van het jaar nog plaatsvinden?

Als er liefde in de lucht hangt, kan er van alles gebeuren…

9789021044132_6549dab38c56d

Word je niet al blij als je naar de prachtige uitgave van Een dag om nooit te vergeten kijkt. Net als de andere recente boeken van Jill Mansell is dit een limited edition uitgave met hele mooie sprayed edges. Dit boek past qua uitgave echt goed bij haar vorige boek Het zonnetje in huis. Je wordt helemaal vrolijk van al die kleurenpracht!

Niet alleen de uitgave zelf is prachtig, ook het verhaal is zeker een aanrader. We volgen hier diverse personages wiens levens op de een of andere manier met elkaar verbonden raken. Zo lezen we over Lottie die te gast is op dé bruiloft van het jaar, waar ze Max voor het eerst in vijftien jaar weer ziet. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven, maar iets zorgde ervoor dat ze uit elkaar werden gedreven. Ook lezen we over Ruby die de waarheid over haar man ontdekt en daardoor iets schokkends doet. Genoeg interessante wendingen in dit verhaal.

Wat ik altijd fijn vind aan de boeken van Jill Mansell is hoe ze haar personages tot leven weet te wekken. De personages voelen namelijk erg realistisch en levendig aan. Ook leren we de personages goed kennen, waardoor het niet moeilijk is om ze in je hart te sluiten.

Een ander pluspunt is de schrijfstijl van Jill Mansell. Ze weet zo vlot te schrijven dat je haar boeken binnen korte tijd kan uitlezen. Dat is zeker ook het geval bij Een dag om nooit te vergeten. Ik hou van zulke boeken. Daarnaast is het lekker luchtig geschreven en perfect om even bij weg te dromen.

Al met al moet ik dus zeggen dat dit ook weer een geweldige boek is van Jill Mansell. De limited edition uitgave is prachtig en het verhaal zelf is ook superleuk. Ik kan je dit boek daarom zeker aanraden!

4 sterren

Titel: Een dag om nooit te vergeten
Auteur: Jill Mansell
Uitgeverij: LS Amsterdam
ISBN: 9789021044125
Aantal bladzijdes: 352
Verschijningsdatum: april 2024

Ik mocht dit boek als recensie-exemplaar ontvangen. Hartelijk dank daarvoor! Dit heeft mijn mening uiteraard niet beïnvloed.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.